Congres Ketenstandaard 2018: De roadmap voor digitalisering in de bouw- en installatiesector

Congres Ketenstandaard 2018: De roadmap voor digitalisering in de bouw- en installatiesector

Op donderdag 7 juni 2018 organiseert Ketenstandaard een toonaangevend en inspirerend congres in Hart van Holland, Nijkerk. De Bouwagenda is duidelijk: we staan voor uitdagingen. Hoe gaan we die uitdagingen aan? Tijdens ons congres met de titel "De roadmap voor digitalisering" krijgen bezoekers door middel van talkshows onder leiding van Roelof Hemmen en interessante breakout- en kennissessies een compleet overzicht van de actuele digitale ontwikkelingen, mogelijkheden en projecten die leiden tot een sterkere bouw- en installatiesector. Een congres dat zeker niet mag missen in uw agenda! Deelname is gratis, en als u wilt kunt u kosteloos gebruik maken van de lunch.

Let er bij de inschrijving op dat u zich niet inschrijft voor overlappende sessies. Blok 1 van de kennissessies en shift 1 van de breakout sessies overlappen, hetzelfde geldt voor blok 2 en shift 3, blok 3 en shift 5 en blok 4 en shift 8. Klik hier voor het programma.

Tijdens dit evenement worden opnames gemaakt. Als u zich inschrijft voor dit evenement, geeft u ons toestemming om foto's en video's te maken en te publiceren.

Belangrijke informatie

Begin

07-06-2018 08:30 uur

Einde

07-06-2018 17:30 uur

Locatie

Hart van Holland Berencamperweg 12
3861 MC Nijkerk


Laden...