Deelnemersbijeenkomst 31 oktober - Roermond

Meer weten over de praktische toepassingen van de SALES Standaard? Kom naar de deelnemersbijeenkomst op 31 oktober met Acto Informatisering, Stadlander & Info Support Real Estate Services en Wonen Zuid & cegeka-dsa.

ERP-leverancier Acto Informatisering heeft diverse klanten die voor woningcorporaties en woningbouwverenigingen het onderhoud verzorgen. Dankzij de geïntegreerde KOVRA-koppeling komen de onderhoudsverzoeken automatisch in het servicemanagement van hun klanten, en worden de servicetechnici desgewenst automatisch ingepland voor de werkzaamheden. Ze bespreken een praktijkcase van één van hun klanten.

Bij de koppeling met haar ketenpartners maakt Stadlander gebruik van de ISRES Datarotonde; de schakel tussen Stadlander en onderhoudsregisseurs. Daarbij maken ze gebruiken van de SALES Standaard. Zo kan er vanuit Stadlander uniform worden gewerkt en is de informatie voor ketenpartners toepasbaar in hun eigen ERP-systeem.

Wonen Zuid is een gevestigde corporatie in het zuiden. Onlangs hebben ze de overstap gemaakt naar het versturen van onderhoudsopdrachten naar aannemers volgens de SALES Standaard. Hierbij maken ze gebruik van het ERP-systeem van cegeka-dsa. Tijdens hun presentatie delen ze hun eerste ervaringen met het uitwisselen van de berichten.

Naast deze praktijkcase vertelt Luuk d'Hooghe (senior adviseur SALES Standaard) u alles over de SALES Standaard, de validatietool en de SALES005.

Deelname aan de bijeenkomst is gratis. U kunt zich via onderstaand aanmeldformulier inschrijven, en u mag uiteraard een collega meenemen.

We zien u graag op 31 oktober in Roermond! Klik hier voor de routebeschrijving.

Heeft u nog vragen? Stuur dan een mail naar lt@ketenstandaard.nl.


Programma:

9:00 Ontvangst
9:30 Presentaties:     

  • Introductie door Luuk d’Hooghe (senior adviseur SALES Standaard)
  • Praktijkcase met Acto Informatisering
  • Praktijkcase met Stadlander & ISRES Datarotonde
  • Praktijkcase met Wonen Zuid & cegeka-dsa

12:30 Netwerken & lunch

Belangrijke informatie

Begin

31-10-2018 09:00 uur

Einde

31-10-2018 13:00 uur

Locatie

ECI 13
6041 MA Roermond


Laden...