Voorlichtingsbijeenkomst e-factureren

Bent u een aannemer of installateur die diensten levert aan de overheid? En kunt u al e-factureren? Kom op 27 februari naar de voorlichtingsbijeenkomst van Ketenstandaard & PIANOo, in het Auditorium van Bouwend Nederland in Zoetermeer.

Wat de voordelen van elektronisch factureren zijn, hoeven we u niet meer uit leggen. Het aantal facturen dat elektronisch wordt verstuurd blijft dan ook groeien.

De Europese richtlijn en Aanbestedingswetgeving bepaalt dat per 18 april 2019, alle aanbestedende diensten in de Europese lidstaten e-facturen moeten kunnen ontvangen en verwerken. Het factuurbericht van de SALES Standaard voldoet aan de eisen die de overheid stelt aan de elektronische factuur.

PIANOo is het Expertisecentrum Aanbesteden van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat, en biedt informatie, advies, instrumenten en praktische tips aan iedereen die zich in de publieke sector bezighoudt met het inkopen en aanbesteden van werken, leveringen en diensten.

Tijdens de voorlichting wordt duidelijk hoe u in moet spelen op de vraag naar e-facturen van de overheid en wat u daarbij van Ketenstandaard en PIANOo mag verwachten. Er is ruime gelegenheid voor het stellen van vragen.

De Rijksoverheid is al klaar voor e-factureren. Nu u nog!
 
Belangrijke informatie

Begin

27-02-2019 14:00 uur

Einde

27-02-2019 16:00 uur

Locatie

Zilverstraat 69
2718 RP Zoetermeer


Laden...