De Goede Holding B.V.

De Goede Holding B.V.

De Goede. Beter in vastgoedonderhoud!

De Goede Vastgoedonderhoud is een onderhoudsbedrijf met vestigingen in Vlaardingen en Dordrecht en werkt met ruim 100 medewerkers.

Kernactiviteiten zijn het uitvoeren van (onderhouds)schilderwerk, aanpassen van energetische en veiligheidsmaatregelen en aanvullende bouwkundige activiteiten aan onroerend goed.

De Goede Vastgoedonderhoud richt zich op het optimaliseren van onderhoudsprocessen van gevelelementen van gebouwen met als doel onderscheidend te zijn om als partner met de opdrachtgever Resultaat Gericht Samen te werken. Integraal onderhoud in combinatie met Resultaat Gericht Vastgoed Onderhoud resulteert in een hogere kwaliteit van onderhoud, verlengen van de intervalcycli en beheersbaar maken van (minimale) onderhoudskosten op lange termijn.

De Goede Vastgoedonderhoud heeft zich ontwikkeld tot een bedrijf met uitgebreide expertise op het gebied van integraal onderhoud. De organisatie streeft naar partnership met haar opdrachtgever in de profit, non-profit en particuliere markt. Op basis van strategische bedrijfsvoering wordt hierbij gericht en efficiënt schilder-, glas- en geveltimmerwerk met de daarbij behorende aanvullende bouwkundige activiteiten aan onroerend goed uitgevoerd.

Wij hebben een antwoord geformuleerd op de vraag van opdrachtgevers naar verhoging van kwaliteit en verlaging van de kosten van onderhoud op langere termijn met budgetzekerheid binnen Total Cost of Ownership.
Vakbekwaamheid, kennis van de ondergrond, klantwensen, energetische en veiligheidsaanpassingen en het volgen van degradatieprocessen zijn voor ons belangrijke elementen voor het ontwerpen en opstellen van het juiste onderhoudsscenario. Trefwoorden in onze bedrijfsvoering zijn kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Dit vindt u terug in onze manier van werken, maar vooral ook in de kwaliteit, inzet en motivatie van onze betrokken en ervaren medewerkers.


  • Lid van:
  • ETIM
  • SALES

Bedrijfsgegevens

Keurmerk(en) Ketenstandaard
Geen keurmerk(en)
  • Soort bedrijf
  • Vastgoedonderhoud
  • GLN-adrescode
  • 8719332659818

Laden...