ETIM UP Conversietool

ETIM UP is een tool waarmee gegevens eenvoudig van een oude naar een nieuwere versie van ETIM kunnen worden omgezet. De tool is met name bedoeld voor fabrikanten; de partijen die de geclassificeerde data aanleveren. De tool neemt u veel werk uit handen en zorgt voor hogere datakwaliteit.

Dankzij deze tool hoeven wijzigingen niet meer handmatig doorgevoerd te worden wanneer uw data wijzigt. U uploadt simpelweg uw oude data naar ETIM UP en u krijgt de data terug in de nieuwe versie. Het updaten in ETIM UP vindt plaats op basis van vastgelegde mappingregels, die de relatie bepalen tussen de oude en nieuwe classificatie. De mappingregels zijn eenmalig vastgelegd voor alle klassen, kenmerken en kenmerkwaarden voor ETIM 5.0 naar ETIM 6.0 en ETIM 6.0 naar ETIM 7.0. ETIM UP kan ook worden gebruikt voor de dynamische publicatie.

Momenteel is de mapping van ETIM 5.0 naar ETIM 6.0 beschikbaar voor niet-deelnemers. De mapping van ETIM 6.0 naar ETIM 7.0 en van ETIM 7.0 naar de dynamische publicatie is uitsluitend voor deelnemers beschikbaar.

Hier vindt u een handleiding voor het gebruiken van ETIM UP. Klik hier om direct naar de tool te gaan.

Voor het aanvragen van inloggegevens voor ETIM UP mailt u naar etimup@ketenstandaard.nl.

Blijf up to date

Laden...