Wat krijgt u?

1. U krijgt invloed op de ontwikkeling, het onderhoud en het beheer van de classificatie van uw producten

ETIM is een open standaard, maar als u inspraak wil hebben moet u deelnemer worden. Als fabrikant kunt u dan bijvoorbeeld kenmerken, die belangrijk zijn voor de vindbaarheid van een product, toevoegen aan de classificatie.

2. U kunt gebruik maken van ETIM UP

ETIM UP is een classificatietool waarmee gegevens eenvoudig van een oude naar een nieuwere versie van ETIM kunnen worden omgezet. De tool is met name bedoeld voor fabrikanten, de partijen die de geclassificeerde data aanleveren.

3. U krijgt een vermelding op de website met eventueel al uw vestigingen

Iedere deelnemer krijgt een profiel op onze website. Daar kunt u invullen welke versie van ETIM u ondersteunt; zo verhoogt u uw vindbaarheid.

Via de zoekmachine kunt u zien wie er al deelnemer zijn.

4. U krijgt toegang tot deelnemersbijeenkomsten

Ketenstandaard Bouw en Installatie organiseert bijeenkomsten voor deelnemers in de regio. Die kunnen gaan over de standaard, maar ook over nieuwe toepassingen of ontwikkelingen, die voor u van belang kunnen zijn. Op deze bijeenkomsten ontmoet u ook collega’s, met wie u ervaringen kunt delen, en leveranciers/afnemers uit de regio, met wie mogelijk zaken mee doet.

5. U ontvangt maandelijkse nieuwsbrieven over belangrijke ontwikkelingen en klantcases

Hiermee wordt u op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen. U mag zelf ook artikelen aanleveren en suggesties doen voor de nieuwsbrief.

6. U krijgt toegang tot het besloten deel van de website

Iedere deelnemer krijgt een inlogcode die toegang geeft tot het besloten deel van de site. Daar vindt u alle bestanden die u nodig heeft om gebruik te maken van ETIM, waaronder gebruikersregels.

Klik hier om u aan te melden.

Blijf up to date

Laden...