Jan Janse nieuwe voorzitter ETIM International

15 november 2017

Met ingang van 24 oktober 2017 is Jan Janse de nieuwe voorzitter van ETIM International. Hij volgt Franz Ernst op in deze rol. Daarnaast zijn Hans Henning en Magnus Siren verkozen als nieuwe bestuursleden.

Franz Ernst was voorzitter sinds juni 2013 en zal aan het eind van 2017 met pensioen gaan. Hij heeft een grote bijdrage geleverd aan het succes van ETIM. Zijn opvolger, Jan Janse, is al twaalf jaar werkzaam voor Sonepar/Technische Unie. Door zijn ervaring als bestuurslid van ETIM en GS1 kan hij ETIM International helpen met het uitdragen van hun visie en het ontwikkelen van een sterke strategie.

Hans Henning is verkozen als nieuw bestuurslid ter vervanging van Marc Habets, die nu werkzaam als technical director voor ETIM International. Hans Henning is momenteel vice-president van ETIM Duitsland en is daarnaast executive director van VEG en DG Haustechnik. Hij is econoom en kan bijdragen aan het promoten van ETIM. Ook Magnus Siren is een nieuw lid van het bestuur, voor een betere representatie van de HVAC en de sanitair sector. Hij is managing director van de Finse centrale database. Hij is al enige tijd betrokken bij ETIM door zijn achtergrond als ingenieur.

V.l.n.r.: Eric Piers, Sverker Skoglund, Ryszard D'Antoni, Hans Henning, Magnus Siren, Jan Janse

Download hier het originele persbericht.

Agenda

Laden...