Mappingregels van ETIM 6 naar 7 beschikbaar

17 januari 2018

De mappingregels die nodig zijn voor de upgrade van ETIM 6 naar ETIM 7 zijn aan de ETIM UP tool toegevoegd. Met ETIM UP kunt u eenvoudig uw oude versie naar de nieuwe ETIM-versie omzetten. Hiermee wordt het handwerk dat altijd volgt na het publiceren van een nieuwe ETIM-versie geminimaliseerd.

Het aanmaken van de mappingregels is een tijdrovende klus geweest. Wij hebben met onze kennis zo veel mogelijk mappings gerealiseerd. Mocht u tijdens het verwerken van uw bestand tegen onjuiste of ontbrekende mappings aanlopen laat het ons weten, zodat wij deze kunnen toevoegen en u bij een eventuele volgende update kunnen helpen.

Naast de geautomatiseerde mogelijkheden wijzen wij u ook op de mogelijkheid om eigen regels aan te maken. Dit kunt u doen door “add mappings” te gebruiken aan de rechterkant van het scherm in de ETIM UP-tool. De werkwijze vindt u in de ETIM UP handleiding, die u kunt downloaden vanaf onze site (hiervoor moet u wel inloggen).

De update van ETIM 6 naar ETIM 7 met behulp van ETIM UP is voorbehouden aan ETIM-deelnemers. Mocht u nog geen deelnemer zijn, neem dan contact op met Arnold Kampstra via e-mail (etimup@ketenstandaard.nl) of met uw contactpersoon bij 2BA.

Heeft u andere vragen of opmerkingen, laat het ons weten via eerdergenoemd e-mailadres.


Laden...