Nieuwe collega: Gabi Jongste

12 april 2018

Vanaf 1 april heeft het team van Ketenstandaard een nieuwe collega, we stellen hem graag aan u voor!

Graag wil ik mij voorstellen als nieuwe medewerker van Ketenstandaard. Ik ben Gabi Jongste, wonend in Zieuwent in de Achterhoek. Ik ben 47 jaar en samen met mijn vrouw en twee kinderen genieten van de rust en de ruimte in het buitengebied, waar we in 2009 een boerderij hebben gekocht. Van oorsprong komen we uit Schiedam waar ik ben opgegroeid, maar dat ter zijde.

Na mijn opleidingen en militaire dienst heb ik een breed scala aan werkzaamheden gedaan. Ik ben als monteur begonnen in de witgoed en vervolgens in de koeltechniek. Daarna heb ik binnen de installatietechniek diverse functies uitgeoefend, zoals: commerciële functies, calculatie, werkvoorbereiding, projectleiding, vestigingsleider, contractmanager en adviseur. Vooral de laatste jaren ben ik erg op zoek geweest naar een passende functie waar ik mijn ervaring kan gebruiken voor het geven van advies. Deze heb ik gevonden bij Ketenstandaard als adviseur ETIM.

Ik ben een groot voorstander van standaard zoals ETIM en SALES. Tijdens mijn periode binnen de installatietechniek en adviesbureau’s heb ik gezien dat er behoefte is aan Big Data; het vullen van de dossiers met gegevens vanuit de projecten/ objecten. Hierbij wordt vaak een eigen standaard binnen het bedrijf aangehouden met als gevolg dat uitwisseling van elektronische data/ productgegevens tussen meerdere partijen moeizaam verloopt, bijvoorbeeld bij een project. Het opbouwen van gebouwdossiers in BIM met productinformatie zie ik als een groot voordeel.

Ik ben blij dat ik Ketenstandaard mag komen versterken en zie uit naar goede samenwerking met mijn collega’s, leden en andere partners.

Zoals we in Zieuwent zeggen: Wi’j doot ’t samen!   


Laden...