Nieuwe collega: Jos Hebing

18 mei 2018

Jos Hebing is de nieuwste toevoeging aan het Ketenstandaard team, we stellen hem graag aan u voor!

Mijn naam is Jos Hebing en ik maak sinds 1 mei deel uit van Ketenstandaard. Ik ben 34 en woon in Nijmegen met mijn vriendin Karin en twee katten: Keesje en Duvel. In mijn vrije tijd fiets ik graag rond Nijmegen en Groesbeek op de mountainbike of racefiets.

Ik ben mijn studieloopbaan begonnen in de ICT; het automatiseren en standaardiseren trok mij hierin. Tijdens mijn hbo-vervolgstudie kwam ik er achter dat ik niet de zoveelste Microsoftcursus per jaar wilde volgen en heb ik er voor gekozen over te stappen. Echter, die ICT’er mentaliteit zit nog steeds in mijn bloed: als ik iets één keer moet doen, prima. Bij twee keer doen krijg ik al jeuk en bij drie keer dezelfde handeling moet dat slimmer kunnen.

Wonen en de woonomgeving trok daarna mijn aandacht en zo ben ik begonnen aan een opleiding Bouwmanagement en Vastgoed. Een opleiding die zich richt op projectontwikkeling en beheer van vastgoed. Mijn afstudeeronderzoek legde de link weer met ICT: Big Data analyse in Vastgoed. Via deze weg werd het mij duidelijk dat er op het gebied van digitalisering en standaardisering in de bouw nog veel terrein te winnen is en zodoende ben ik bij Ketenstandaard terecht gekomen.

Bij Ketenstandaard ga ik mij bezig houden met het beheer en support van de SALES Standaard. SALES kan een waardevolle bijdrage leveren in onder andere het offerte-, order- en factureerproces voor de gehele bouwkolom. Door dit te standaardiseren en automatiseren kunnen veel fouten voorkomen worden en kunnen medewerkers hun tijd aan andere taken besteden. Ik ga mij er voor inzetten dan deze standaard door nog meer partijen gebruikt gaat worden.


Laden...