Nieuwe collega's Ketenstandaard

17 oktober 2017

Sinds 1 september is het Ketenstandaard team uitgebreid met drie nieuwe collega's: Herman Drenth, Maurice van Dort en Loïs Timmer stellen zich graag aan u voor.

Herman Drenth

Graag wil ik mij voorstellen als nieuwe medewerker van Ketenstandaard. Ik ben Herman Drenth, geboren in 1983. Samen met Suzanne en mijn twee zoons, Luuk en Bram, woon ik in een klein dorp zo’n 10 minuten van Zevenaar. Na mijn opleiding bouwkunde aan de HAN in Arnhem ben ik als quality specialist bij een groot woonwarenhuis aan de slag gegaan. Hier heb ik met veel plezier gewerkt, maar omdat ik meer wilde doen met mijn opleiding ben ik verder gaan kijken. Bij Ketenstandaard kwam bouw en mijn interesse in techniek en ICT samen en heb ik een mooi takenpakket gekregen. Ik houd mij met name bezig met de SALES en ETIM Standaarden en de support hierin naar de deelnemers. Ook interne beheerderstaken op het gebied van ICT vallen binnen mijn functie. Ik kijk uit naar een goede samenwerking met mijn directe collega’s, maar natuurlijk ook met de diverse andere partners en leden van Ketenstandaard!

Maurice van Dort

Mijn naam is Maurice van Dort en sinds 1 september maak ik deel uit van Ketenstandaard. Ik ben 38 jaar en met mijn vrouw en twee kinderen woonachtig in Huissen (nabij Arnhem). Na mijn middelbare schooltijd in Arnhem heb ik de MTS en HTS, beide Bouwkunde afgerond. Direct na het afronden van mijn studie ben ik 8 jaar werkzaam geweest in de architectuurbranche in diverse functies, o.a. tekenaar, projectleider en bouwmanager. In die periode heb ik tevens de HTI opleiding Bouwmanagement gevolgd en afgerond. Opdrachtgevers waar ik in die tijd veel voor werkte waren met name corporaties/vastgoedbeheerders en ontwikkelaars. Toen die markt rond 2011/2012 op een dieptepunt raakte kreeg ik de mogelijkheid om een technische en commerciële rol te vervullen bij een fabrikant in bouwgerelateerde kunststof/composieten producten. De rol als technisch/commercieel adviseur in Zuid-Nederland heb ik met veel plezier vervuld. Het hoge innovatieve karakter van de producten heeft mij veel werkplezier gegeven. Uiteindelijk is dat ook wat mij ‘triggerde’ om mijn carrière voort te zetten bij Ketenstandaard. Daar waar wij gezamenlijk in de branche mijns inziens nog steeds te veel faalkosten maken, zijn artikelclassificatie, artikelidentificatie en elektronische datacommunicatie breed gedragen door partijen in de bouw- en installatiesector een pré. In mijn rol als relatiebeheerder bij Ketenstandaard ben ik verantwoordelijk voor het onderhouden van het contact met bestaande relaties en het verder uitbouwen van nieuwe deelnemers in o.a. de gehele bouwkolom.

Loïs Timmer

Mijn naam is Loïs Timmer en ik vervul sinds 1 september de rol van communicatiemedewerker bij Ketenstandaard. Ik ben 24 jaar en woon met twee huisgenoten in het centrum van Nijmegen. Ik heb de bachelor Communicatie- en Informatiewetenschappen en de master Communicatie & Beïnvloeding met veel plezier afgerond aan de Radboud Universiteit. Daarna ben ik aan de slag gegaan als medewerker communicatie & fondsenwerving bij een stichting in de gezondheidszorg. Na een jaar was ik toe aan een nieuwe uitdaging, en deze heb ik gevonden bij Ketenstandaard. Ik zal me voornamelijk bezighouden met nieuwsbrieven, het organiseren van bijeenkomsten en andere werkzaamheden die bij communicatie komen kijken. Wellicht tot ziens!


Laden...