Update uw bedrijfsprofiel!

Iedere deelnemer van Ketenstandaard beschikt over een bedrijfsprofiel op onze website. Het is van belang dat deze informatie up-to-date is. Door uw profiel volledig te maken, vergroot u de vindbaarheid van uw organisatie.

Algemene informatie

Als u uw profiel aan wilt passen, klikt u rechtsboven op inloggen. U komt meteen in uw profiel, waar u de informatie kunt aanpassen. Hier kunt u een korte beschrijving van uw organisatie en een logo toevoegen.

Ondersteuning versies en berichten

Verder kunt u aangeven welke versie(s) van SALES en/of ETIM u gebruikt. Voor de SALES Standaard kunt u ook aangeven welke berichten u ondersteunt. Deze informatie wordt veel geraadpleegd door uw klant of leverancier, daarom is het in uw eigen belang deze gegevens in te vullen en up-to-date te houden. Wanneer uw profiel compleet is, kunt u makkelijker gevonden worden door andere bedrijven die met u samen willen werken.

Omzetcategorie

Bij "Uw abonnement bij Ketenstandaard" kunt u zien in welke categorie uw lidmaatschap valt. Klopt het niet? Geef het dan door via info@ketenstandaard.nl.

Hoofdcontactpersoon

De hoofdcontactpersoon is de persoon die binnen uw bedrijf verantwoordelijk is voor de standaard. Uitnodigingen voor bijeenkomsten en belangrijk nieuws worden naar de hoofdcontactpersoon gestuurd. Indien degene die bij het bedrijfsprofiel staat aangegeven als hoofdcontactpersoon niet meer werkzaam is bij uw bedrijf, laat het ons dan weten.

Verder kunt u op deze pagina de bedrijfsgegevens en wachtwoord aanpassen en kunt u aangeven welke nieuwsbrieven u wilt ontvangen.

Kunt u niet inloggen of heeft u vragen? Bel naar 088-1238820 of stuur een mail naar info@ketenstandaard.nl.


Laden...