Vacature Secretarieel / Administratief medewerker

Vacature Secretarieel / Administratief medewerker

6 september 2019

Ben jij een communicatief vaardige en klantvriendelijke administratieve duizendpoot die graag het gezicht wil worden van een snelgroeiende organisatie? 

Sta je stevig in je schoenen en hou je ervan om als een echte spin in het web te werken in een omgeving met een diversiteit aan mensen?

Kom dan het team van Ketenstandaard versterken!

Wat houdt de functie in?
De functie is nieuw in de organisatie dus kan nog door ons samen vormgegeven worden.

Het up-to-date houden van ons CRM-systeem, waarin al onze leden en relaties opgenomen zijn, is een belangrijk onderdeel van je takenpakket.
Ook het aanmaken van de verkoopfacturen en debiteurenbeheer valt onder jouw verantwoordelijkheid en je beantwoordt de binnenkomende telefoontjes, verwerkt de inkomende en uitgaande post en de e-mails en maakt afspraken, zowel voor interne besprekingen als externe. 

Je bent het gezicht van onze organisatie en verantwoordelijk voor de kwaliteit, representativiteit en de bezetting van de receptie en de algemene ruimten.

Wie ben jij?

  • Jij hebt vooral een positieve, proactieve en hands-on instelling, en geen 9 tot 5 mentaliteit;
  • Je bent communicatief vaardig, staat stevig in je schoenen en houdt van initiatief nemen;
  • Je beschikt over een MBO4/HBO werk- en denkniveau;
  • Het hebben van affiniteit met de financiële administratie is een pré;
  • Je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en kunt prima overweg kunt met MS Office.

Wij vinden het erg belangrijk dat je

  • een klantvriendelijke instelling hebt: onze leden staan op nummer 1;
  • het leuk vindt te werken in een team met een diversiteit aan mensen;
  • zelfstandig kunt werken en prioriteiten kunt stellen;
  • een enthousiaste en proactieve instelling hebt; 

Waar ga je werken?
De bouwwereld staat aan de vooravond van een grote transitie om een efficiëntere, duurzamere en modernere sector te worden. Digitalisering speelt daarin een cruciale rol. Ketenstandaard is onafhankelijke stichting die een aantal specificatie- identificatie- classificatie- en elektronische communicatiestandaarden voor de bouw-, vastgoed-, onderhouds- en installatieketen ontwikkelt en beheert.  Het is de ambitie van Ketenstandaard om door digitalisering en standaardisering de effectiviteit en productiviteit in de hele bouw- en technieksector praktisch te verhogen.

Het team van Ketenstandaard ondersteunt de bedrijven die vooroplopen en de meest moderne ICT-toepassingen willen invoeren, maar bedient ook de grote groep bedrijven die nieuwe ontwikkelingen op enige afstand volgen

Sinds mei 2019 werken wij nauw samen met Stichting STABU en hebben wij samen een pand betrokken in Ede. Mede door deze samenwerking is ons team verdubbeld, naar 20 mensen.

Wat bieden we jou?
Wij bieden jou een uitdagende, zelfstandige functie, die je zelf nog kunt vormgeven met voldoende mogelijkheden om je verder door te ontwikkelen, een marktconform salaris en een aantrekkelijk pakket met secundaire voorwaarden. 

Je werkt samen met een enthousiast team van deskundige collega’s met passie voor hun vak. Het betreft in principe een fulltime functie met als standplaats Ede.

Ben je enthousiast en wil je deze functie graag vormgeven?
Mail dan je motivatie en CV vóór 30 september naar Desirée Schuurman ds@ketenstandaard.nl. Heb je nog vragen, bel of mail dan met Desirée: 088 1500 800.


Over Ketenstandaard
Ketenstandaard is een snelgroeiende stichting met momenteel 2.400 deelnemers, waaronder woningcorporaties, bouw- en onderhoudsbedrijven, installateurs, groothandels, fabrikanten en leveranciers van ICT-producten. De deelnemers worden bediend met drie merken; ETIM, de classificatiestandaard voor producten, de SALES Standaard voor elektronische communicatie tussen bedrijven en de GS1/EAN Standaard voor identificatie van producten.


Laden...