Wij zoeken een Marketing- en Communicatiemanager!

14 december 2018

We zijn op zoek naar een Marketing- & Communicatiemanager! Zet jij samen met ons Ketenstandaard nog prominenter op de kaart?

De bouw staat aan de vooravond van een grote transitie om een efficiëntere, duurzamere en modernere sector te worden. Digitalisering speelt daarin een cruciale rol. Ketenstandaard biedt met haar standaards de kaders voor die digitaliseringsslag en is daarmee een belangrijke katalysator in dit proces.

Het team van Ketenstandaard ondersteunt de bedrijven die vooroplopen en de meest moderne ICT-toepassingen willen invoeren, maar bedient ook de grote groep bedrijven die de nieuwe ontwikkeling op enige afstand volgen. Marketing en communicatie zijn essentieel om deze groepen goed te bereiken, zodat ze stappen zetten om mee te gaan in het transitieproces.

Zet jij samen met ons Ketenstandaard nog prominenter op de kaart?

Ketenstandaard heeft een gedegen positie in de markt, maar de bekendheid moet vergroot worden bij alle stakeholders om de gewenste rol te kunnen spelen in het versnellen van de digitalisering van de bouw. Jij gaat dit proces aansturen en maakt daarbij optimaal gebruik van het brede netwerk rondom Ketenstandaard, zoals brancheorganisaties, deelnemers en kennisorganisaties.

Wat ga je doen?

De functie is nog redelijk nieuw in de organisatie dus kan door jou nog vormgegeven worden. Je ontwikkelt online en offline communicatieacties om onze boodschap over te brengen naar de diverse, specifieke doelgroepen.

De marketing- en communicatiestrategie valt onder jouw verantwoordelijkheid, zowel strategisch, tactisch als implementerend. 

Samen met je collega’s, externe communicatiebureaus en andere externe leveranciers zorg je ervoor dat de acties op een professionele wijze worden uitgevoerd en zo een wezenlijke bijdrage leveren aan de doelen van ons bedrijf.

Wat vragen we van je?

Je hebt tenminste 5 jaar relevante ervaring bij voorkeur in de B2B en een afgeronde HBO-opleiding, communicatieopleiding, marketingopleiding of vergelijkbare ervaring.

Je houdt ervan om strategisch én operationeel bezig te zijn. Je bent een netwerker, hebt een helicopterview, maar kunt ook focus aanbrengen in de communicatie naar de uiteenlopende doelgroepen. Je gebruikt graag nieuwe media, maar begrijpt dat sommige doelgroepen een meer traditionele benadering vragen.

Belangrijk is, dat je...

- overtuigingskracht hebt, maar ook goed kunt luisteren

- het vermogen hebt om je in andere belangen en visies in te leven

- goed bent in het leggen en onderhouden van relaties

- ambitieus en nieuwsgierig bent naar nieuwe ontwikkelingen

- beslissingen durft te nemen

- een enthousiaste, proactieve instelling hebt 

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou een uitdagende, zelfstandige functie, die je zelf grotendeels kunt invullen, met ruime mogelijkheden om je verder door te ontwikkelen, een marktconform salaris en een aantrekkelijk pakket met secundaire voorwaarden.

Je werkt samen met een enthousiast team van negen deskundige collega’s met passie voor hun vak.

Klik hier om te solliciteren.

Agenda

Laden...